eten & drinken

Ontspannen borrelen en aperitieven aan onze buitenbar? Of zalig ontbijten en picknicken aan de vijver? Op elk moment van de dag serveren we creatieve food- en drinkconcepten die barsten van de smaak.

overdekte buitenbar

Lekker borrelen op een toffe locatie met vrienden, familie of collega’s… wat wil je nog meer? De overdekte en verwarmde buitenbar van Park Ven zet regen en kou buiten spel en is dé plek om alle drukte en werkstress even te vergeten. Het ruime terras is dan weer ideaal om te genieten van de zwoele (zomer)zon. Heb je na enkele frisse cocktails of drankjes honger? Wij spijzen de hongerigen met een smakelijke selectie aan verschillende kleine tapas. Reserveren in de buitenbar is niet nodig.

Openingsuren:

  • wo-za: 17u00 – 23u30
  • zo: 09u30 – 23u00
Eten & Drinken Park Ven buitenbar lounge food overdekt nacho's Diepenbeek
Eten & drinken Park Ven winelounge buitenbar overdekt food terras Diepenbeek

Winelounge

Samen met Licata Vini, al meer dan 40 jaar een referentie voor de beste kwaliteitswijnen, dompelen we je in onze Winelounge graag onder in het ‘Italiaanse Dolce Vita’. Geniet zorgeloos van verfijnde smaken uit alle windstreken van Italië en vul je glas wijn aan met één van onze smaakvolle hapjes. Dit alles terwijl je geniet van het prachtige zicht op onze vijver. Het overdekte loungeterras is de perfecte plek voor voor een gezellig onderonsje met vrienden, familie, collega’s of zakenpartners.

Openingsuren:

  • wo-za: 17u00 – 23u30
  • zo: 15u00 – 23u00

ontbijten bij Park Ven

In de maanden juni, juli en augustus kan je elke zondagvoormiddag tussen 9u30 en 11u30 heerlijk uitgebreid ontbijten op het terras bij Park Ven. Willen de weergoden een keertje niet mee? Dan voorzien we een knus ontbijtplekje in onze feestzaal of Chalet.

We bieden een uitgebreid aanbod aan zinnenprikkelende geuren en smaken, warme huisgemaakte gastvrijheid en muzikale noten. Meer info over ons heerlijk aanbod vind je hier.

Begin je al te watertanden? Reserveer dan snel. Let op, zondag 29 augustus is al volledig volzet.

Eten & drinken Park Ven ontbijten food fruit ei Diepenbeek
Eten & drinken Park Ven picknick vijver food natuur idyllisch Diepenbeek

picknick aan de vijver

Wil je Park Ven ontdekken en genieten van deze prachtige omgeving? Combineer het dan zeker met een heerlijke picknickbox. Een verzameling van smakelijke versnaperingen, dagverse knabbels & lokale lekkernijen. Deze zijn inclusief bestek, borden & glazen. Op te pikken in onze Smaakwinkel en nadien kan je zelf een plekje uitzoeken in ons park. Reserveren kan je via onze partner PicknickPoint

King of the Grill

Het knisperen van smeulend hout, de geur van ambachtelijk vlees en groentjes, vers bereide aardappelsalade … bij Park Ven geniet je een all-in barbecue beleving! Jij regelt een leuke bende vrienden, familie of collega’s (min. 15 personen), bent king of the grill en wij doen al de rest. Wij voorzien een Weber-BBQ, houtskool, aanmaakblokjes, borden, bestek en al het nodige materiaal. Drank bestel je ter plekke. En de afwas? Die laat je gewoon achter in de voorziene korf. Ontdek alle BBQ-pakketten hieronder. Reserveren via info@park-ven.be.

reserveer jouw ontbijt

0,00 €