feesten

Op zoek naar een leuke feestlocatie voor familie, vrienden of collega’s? Kom luxueus genieten in een eigentijds art-deco kader of kies voor een idyllisch plekje in het groen. Vanaf 1 juni 2021 kan je bij ons je feest plannen, rekening houdend met de geldende coronamaatregelen.

stijlvol genieten

Park Ven biedt de perfecte feestlocatie met een hoog no nonsense gehalte. Onze grote zaal met uitgestrekte glaspartijen, hoge plafonds en zonnig terras biedt plaats voor meer dan 180 mensen. De tuin, aangelegd rondom een vijver en ’s avonds prachtig verlicht, is de trots van ons domein en biedt gelegenheid tot rustgevende wandelingen en mooie foto’s. In de keuken trekt KLAAS voluit de kaart van pure en authentieke gerechten met de nodige guts en goesting en bereid met eerlijke en lokale producten.

natuurlijk informeel

Hou je meer van een informele sfeer te midden van de natuur? Verborgen in ons prachtige park, vlak aan de vijver, vind je de Chalet. Een idyllische locatie in het groen die we omtoveren tot een bruisende feest- of eventlocatie voor groepen van 35 tot 125 gasten naargelang de gekozen formule. Tijdens de zomer geniet je van het zonnige terras en gezellige hoekjes. In de winter is de Chalet extra gezellig met een open haard en schapenvellen. Het park mag dan wel open zijn voor het publiek, wij zorgen dat je steeds jouw eigen, afgesloten plek hebt aan de Chalet.

Voor bedrijven

Brainstorm of een teambuilding in het groen? Meeting, vergadering, klantenevent, personeelsfeest, pers- of productvoorstelling? Je zegt het maar! Zowel in ons Vijverhuis, feestzaal, als uitgestrekte park – of een combinatie ervan – ontvangen we jou met open armen. Samen met KLAAS staan we klaar voor de catering van ontbijt tot diner. Decoratie, een geluidsinstallatie of een andere extra? We hebben de juiste partners in ons adresboek zitten.

wave2
wave2
wave2
wave2

onze troeven

Ons aanbod is steeds 100%
op maat van jouw wensen

Catering verzorgd
door KLAAS of Foglia (vegan).

Ruime parking voor
200 wagens

Overdekte terrassen

Speeltuin

Snelle wifi-verbinding

Beamer, schermen, geluidsinstallatie en andere faciliteiten op vraag

Verschillende mogelijkheden tot inkleding ruimtes & tafelopstellingen

Mogelijkheid tot
overnachting in onze glampingtenten

Ik wil graag meer info

Jouw feest, event of vergadering op Park Ven? Contacteer ons snel.

Contact

blijf op de hoogte