Vier de liefde... bij Park Ven

Het gevoel van vlinders in je buik, de spanning van de eerste date (hopelijk gevolgd door nog veel meer afspraakjes 😉) of urenlang verdrinken in elkaars ogen. De liefde, ze mag gevierd worden! En dat doen we bij Park Ven met heel ons hart. Onze liefdesverklaring? Een Valentijnsweek die je kan beleven met iedereen die je graag ziet.

Een zee van liefde

Vrijdag 10 februari, 19u00 – 01u00

Het weekend inzetten in een zee van liefde? Kom dan samen met je geliefde, vrienden of familie op vrijdag 10 februari naar Park Ven. Vis, schaal- en schelpdieren: vanaf 19u toveren we Park Ven om tot een romantische vismarkt. Ondertussen is het voluit genieten van verschillende Sorry Mom DJ’s en als bedwingen even moeilijk wordt, kan je tot 01u00 je beste dansmoves bovenhalen.

Wil je je medewerkers een portie liefde cadeau doen? Dit is ook de perfecte teambuilding!

Wil je niet ontbreken op dit feestje? Schrijf je dan snel in voor €79 per persoon. Je kiest zelf voor tafelcomfort aan een hoge (max 4 p. / tafel ) of lage tafel (max 8 p. / tafel).

Met veel liefde zetten we op het menu:

Heel uitgebreid en lang aperitieven …😊: Oesterbar, kibbeling, calamares, mosseltjes op de plancha,  vongole, tataki tonijn, garnaalkroketten en nog andere lovebites van de puurste soort.

Hoofdgerecht: Halve kreeft á la Park Ven met smaakvolle kreeftenjus en groentjes die al naar de lente smaken.

Dessert en mokka: Ice cream Bar à gogo en een winkel vol ondeugend snoepgoed.

Drank: Bubbels, wijnen, fris, Stella, Duvel, Desperados & non-alcoholische alternatieven

Het zonnige strand vol romantiek

Zaterdag 11 februari, 19u00 – 24u00

Wil je de dagelijkse sleur even helemaal vergeten? Laat je dan innemen door zomerse smaken, geuren en kleuren. Op zaterdag 11 februari kan je voluit genieten van de zuiderse keuken in een zonnig decor. We doorspekken deze onvergetelijk winterse strandavond met heerlijke zomerse beats.

Koop je ticket naar ons zonnig paradijs voor €79 per persoon. Je kiest zelf voor tafelcomfort aan een hoge (max 4 p. / tafel ) of lage tafel (max 8 p. / tafel).

Met veel liefde zetten we op het menu:

Aperitief: Een vurige sangria, frisse Ricard of een bitter liefdesdrankje, geserveerd met een waaier van  tapas en hapjes.

Hoofdgerechten: Assortiment van heerlijke pasta’s en een meesterlijke paëlla , bouillabaisse van de beste in zijn soort!

Dessert en mokka: Ice cream Bar à gogo en een winkel vol ondeugend snoepgoed.

Drank: Bubbels, wijnen, fris, Stella, Duvel, Desperados & non-alcoholische alternatieven

Het hartig valentijnsontbijt

Zondag 12 februari, 09u00 – 11u30

Zondag 12 februari wordt Park Ven omgetoverd tot een romantisch liefdesnest. Vier de liefde met een meer dan royaal ontbijt waarvan je smaakpapillen tintelen en je hart sneller gaat slaan. Een sprankelende ochtend met iedereen die je liefhebt, bubbels of een mimosa. Wie kan daaraan weerstaan?

Met veel liefde ontdek je hier ons ontbijtmenu.

Zin in een ontbijt dat je smaakpapillen doet tintelen en je hartje sneller laat slaan? Schrijf je dan snel in voor €36 per persoon.

De dans van liefde

Dinsdag 14 februari, 19u00 – 24u00

Als je danst met je hart, zullen je voeten volgen. Of dat zeggen ze toch alleszins. In een feeërieke omgeving serveren we daarom een combinatie van zintuiglijke prikkels op een bedje van hoogstaande romantiek. De aperitiefhapjes met verschillende afrodisiaca geven je zin in meer. Het heerlijke viergangendiner stilt je grootste verlangens. Het uitgebreid dessert met verwenkoffie leidt je naar een staat van algemene euforie.

De hele avond is er romantische muziek van DJDJ 🎶 en een danspasje is zeker toegelaten!

Wil je jouw Valentijn verrassen? Schrijf je dan snel in voor €98 per persoon all-in (inclusief aperitief, wijn en andere dranken tot 24u).

Met veel liefde zetten we op het menu:

Parelend aperitief met smaakmakende hapjes

Gevulde conchiglie | kreeft | geroosterde paprika | schuimige jus

Zwammetjes | gepocheerd hoeve-ei | Parmezaan | wintertruffel

Geroosterd Graskalf | rendang van groentjes | shared patato

Een zalig zoet buffet en verwenkoffie

Win een liefdeslot

Al 30 jaar is Kapelstraat 70 dé plek waar koppels in het huwelijksbootje treden. 💍 Heb jij hier ook één van de mooiste dagen van je leven beleefd? Mail je trouwfoto met datum naar info@park-ven.be en nodig je partner kosteloos uit aan tafel met een mooie persoonlijke verrassing. Deze actie loopt t.e.m. 30/01/2023.

Ontbijten in je eigen liefdesnest

Zondag 12 februari & dinsdag 14 februari

Geen zin in pottenkijkers met Valentijn? Creëer dan thuis een romantische setting waar je ongestoord geniet van authentieke, subtiele smaakervaringen en … van elkaar.

Ontdek hier onze romantische formules ‘Smaak & tradities’ en ‘Pure verwennerij’.

Praktisch: Bestellen kan per 2 personen. Afhalen is mogelijk tussen 08u00 en 11u00 bij Park Ven. Wil je graag volledig ontzorgd worden? We leveren ook aan huis. De prijs is afhankelijk van je locatie en wordt tijdens het reserveren berekend.

Contact

blijf op de hoogte

Reserveer jouw tafel

Reserveer jouw tafel

Reserveer jouw tafel